Media e huaj rendit 10 meshkujt shqiptarë më të bukur për këtë vit, kush i prin listës

Uncategorized

Media ndërkombëtare “Conan Daily” ka publikuar së fundmi një artikull ku rendit 10 meshkujt më të pashëm të Shqipërisë për këtë vit. Pjesa më e madhe e 10-shes me shqiptarët më të bukur nuk jetojnë në Shqipëri.

Pjesë e listës janë aktorë si Oni Pustina, Enver Gjokaj, Nik Xhelilaj apo Niko Pepaj; këngëtari Alban Skënderaj; modeli Patrick Rukai; boksieri Valdrin Muriqi; futbollisti Jurgen Gjasula dhe ish-futbollisti Lorik Cana, ndërsa 10-shen e plotëson ish-konkurenti i Përputhen Mevlan Shaba.

Media ka zgjedhur si të parin në listë, aktorin Niko Pepaj. Më poshtë renditja e plotë me 10 shqiptarët më të pamshëm të vitit 2021:

#10. Mevlan Shaba 

FOTO/ Media e huaj rendit 10 meshkujt shqiptarë më të bukur

#9. Alban Skënderaj

FOTO/ Media e huaj rendit 10 meshkujt shqiptarë më të bukur

#8. Valdrin Muriqi

FOTO/ Media e huaj rendit 10 meshkujt shqiptarë më të bukur

#7. Oni Pustina

FOTO/ Media e huaj rendit 10 meshkujt shqiptarë më të bukur

#6. Lorik Cana

FOTO/ Media e huaj rendit 10 meshkujt shqiptarë më të bukur

#5. Nik Xhelilaj

FOTO/ Media e huaj rendit 10 meshkujt shqiptarë më të bukur

#4. Enver Gjokaj

FOTO/ Media e huaj rendit 10 meshkujt shqiptarë më të bukur

#3. Jurgen Gjasula

FOTO/ Media e huaj rendit 10 meshkujt shqiptarë më të bukur

#2. Patrick Rukai

FOTO/ Media e huaj rendit 10 meshkujt shqiptarë më të bukur

#1. Niko Pepaj

FOTO/ Media e huaj rendit 10 meshkujt shqiptarë më të bukur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *